Little Known Facts About monitorji.

Wiki Article

Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

Prav tako je sposoben namestiti in posodobiti programsko opremo, opraviti diagnostiko in očistiti sistem.

To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov. Strinjam se

Piškotki za analitiko Piškotki za analitiko in trženje pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da preko platforme Google Analytics anonimno zbirajo in javljajo informacije, kot so število obiskovalcev spletnega mesta in najbolj priljubljene strani.

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnih mest ali jih odstraniti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

three. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje three.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki): Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč.

Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, poceni prenosni računalnik saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Računalniški tehniki lahko pomagajo optimizirati delovanje računalnikov. Najdete najboljšo rešitev za težave s Computer system. Poleg tega je treba najeti računalniškega tehnika, da popravi strežnik, 4G škatle, različno uporabljeno programsko opremo in tiskalnik.

one. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu.

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo.

Strokovnjak za apple opremoStrokovnjak za obnavljanje podatkovStrokovnjak za omrežno itStrokovnjak za Computer system

Report this wiki page